Andet

Foruden de udspecificerede områder, har vi også erfaring og viden indenfor en række andre juridiske områder, herunder fx generationsskifte, inkasso, lejeret, socialret og tvangsfjernelsessager. Herudover har vi stor erfaring med at føre retssager ved alle retsinstanser, herunder at sætte os ind i juraen og alle sagens detaljer. 

Vi kan repræsentere dig i både Byret, Landsret og Højesteret, og en del af opgaven under vores førelse af retssager er også at hjælpe vores klienter til at opnå en forligsmæssig løsning, i de sager hvor det har været hensigtsmæssigt og muligt. Vi er samtidigt opmærksomme på, ikke at påtage os opgaver, som vi ikke føler os fuldt ud kompetente til at behandle. 

Hvis ikke vi mener, at vi kan give din sag den bedste håndtering, vil vi i stedet forsøge at henvise din sag til en god advokatkollega i branchen.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse

Anders

Anders Rynkebjerg

Advokat(H) og PARTNER

Samtykke til brug af cookies

IUSTUS Advokater I/S bruger forskellige cookies til at optimere dit besøg på vores hjemmeside, herunder sikre funktionalitet, generere statistik over brugen af hjemmesiden, og med henblik på optimering af reklametiltag på de sociale medie