Konkurs

Når en virksomhed ikke kan betale sine kreditorer, efterhånden som deres tilgodehavende forfalder, er der risiko for, at en af kreditorerne begærer virksomheden konkurs.

Dette kan skabe usikkerhed for virksomheden, dens indehavere, medarbejdere og samarbejdspartnere, hvorfor det er vigtigt at finde en løsning på betalingsproblemerne inden det er for sent.

Vi fungerer som kurator, hvilket vi har stor erfaring med, og arbejder for at sikre en så effektiv og hurtig behandling af de enkelte konkursboer som muligt. Herudover bistår vi også kreditorer med indgivelse af konkursbegæringer mod skyldnere og anmeldelse af krav i konkursboer. Derudover rådgiver vi om omstødelses- og erstatningssager anlagt af et konkursbo. Endeligt bistår vi virksomheder, der trues med en konkursbegæring. Der er flere krav, der skal være opfyldt for at kunne få erklæret en virksomhed konkurs, og det er vigtigt at søge rådgivning herom hurtigst muligt for om muligt at afværge konkursen.

Kontakt advokat os for en uforpligtende drøftelse.

Anders

Anders Rynkebjerg

Advokat(H) og PARTNER

Samtykke til brug af cookies

IUSTUS Advokater I/S bruger forskellige cookies til at optimere dit besøg på vores hjemmeside, herunder sikre funktionalitet, generere statistik over brugen af hjemmesiden, og med henblik på optimering af reklametiltag på de sociale medie